Concurs: Cavaler, caut scutier! Câștigă noua cartea a lui George R. R. Martin

Eşti în aşteptarea aventurii dar îţi lipseşte motivaţia? Ei bine, Cavalerul celor şapte regate, Ser Duncan Vlăjganul care cutreieră ţinuturile Westerosului chiar cu o sută de ani înainte de acţiunea din Urzeala tronurilor, este în căutarea unui partener care să-l însoţească. Sau, mă rog, un scutier poate ar fi mai bine spus!

Dacă eşti tu acela – fie că eşti băiat, fată, tânăr sau în vârstă, important este să ai curaj – atunci dă-ne de ştire. Nouă şi, bineînţeles, întregii comunităţi de internauţi!

Ce trebuie să faci: o poză cu tine cu suliţa şi scutul din dotare (pot foarte bine să fie o foaie de hârtie și creionul de la birou, ţi-am mai spus că atitudinea şi curajul sunt importante) şi arat-o întregii lumii pe contul tău de Facebook cu următorul text: „Scutier, în căutarea Cavalerului celor şapte regate”.

Apoi trimite-ne şi nouă un mesaj privat pe contul oficial bookblog cu textul Particip şi eşti automat înscri în concursul cavalerului.

Ce vei câştiga? Ei bine, pe lângă faptul că te vom declara scutierul oficial al Cavalerului celor şapte regate cu misiunea de a patrula Westerosul, primeşti din parta Editurii Nemira volumul Cavalerul celor șapte regate, proaspăt ieşit din tipografie, plus un album Lumea de gheaţă şi foc.

P.S. – Fii fără grijă, Egg, cel care îndeplineşte rolul curent de scutier pe lângă Ser Duncan, nu rămâne fărăslujbă. Dar va fi rezerva ta cât timp îţi îndeplineşti misiunea în Westeros!

Concursul va dura o săptămână. Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți. Mult succes!

Scris de

pe 6 October 2015 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.