O agenţie literară în formare pentru cei interesaţi

Puteţi lua legătura cu Ioana Dumitrachescu printr-un comment la postarea sa de pe Facebook. Pentru conformitate, vă rog să menţionaţi că sursa de informare este blogul 1traducator. Mulţumesc.

Postarea publicată de Ioana Dumitrachescu

Dragilor, în curând (sper ca până la sfârșitul anului acesta) voi înfiinţa o agenţie literară. Gândul acesta îmi era în minte de ceva timp, iar acum a venit momentul să o fac.
România duce lipsă de agenţii literare, avem doar 2 sau 3 și toate se ocupă de import. Toate aduc autori străini, preferabil autori bestseller care să asigure vânzarea cărţilor, dar nimeni nu se încumetă să se ocupe de autorii români și să le ofere șansa de a ajunge în străinătate cu cărţile lor.
Credeţi-mă! Avem autori foarte buni! Avem autori care dincolo ar fi citiţi și apreciaţi. Ei bine, eu vreau să mă ocup de autorii noștri, să le fac legătura cu lumea din străinătate. Știu că e mult de muncă, mult de învăţat, multă convingere de dezbătut, dar eu cred că merită efortul.
Așa că am nevoie de o echipă! Vreau ca această agenţie literară să deschidă porţi spre o lume diferită, cititori numeroși și valori preţuite. Nu știu dacă realizaţi cât de mult contează ca o ţară să aibă autori bine vânduţi, autori care fac istorie, nu doar pe plan economic, dar și turistic, cultural, spiritual.
Deci, cei care aveţi curajul să vă alăturaţi în această frumoasă nebunie, vă aștept mesajele. Voi avea nevoie de traducători, marketeri, PR, și evident iubitori de carte care doresc să devină agenţi literari la rândul lor.

Vă îmbrăţișez!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.