Un nou volum al lui Dan Brown, Codul lui da Vinci, în varianta revizuită pentru o nouă generaţie de cititori

Dan Brown îşi încântă iubitorii misterelor cu o nouă ediţie a volumului Codul lui da Vinci. Noua carte realizată pentru o nouă generaţie de cititori va fi lansată, la începutul lunii mai, de editura RAO.

Ediţia nouă a ,,blockbusterului perfect,” după cum îl descrie The New York Times, debutează cu un cuvânt înainte al autorului, Dan Brown, care consideră că această versiune este potrivită atât pentru publicul tânăr, cât şi pentru cel adult.

,,Sper din toată inima ca această adaptare a cărţii mele să trezească în cei tineri aceeaşi bucurie pe care am simţit-o eu atunci când am explorat istoriile secrete şi misterele lumii în care trăim,” a afirmat Dan Brown.

Codul lui da Vinci, varianta revizuită, prezintă povestea profesorului de Simbolistică Religioasă, Robert Langdon, acuzat de asasinarea curatorului Muzeului Luvru. Ajutat de criptologul Sophie  Neveu, profesorul duce o luptă contra cronometru pentru descifrarea indiciilor care au fost lăsate special de curator pentru aflarea adevăratului ucigaş.

scrisă de Oana Bujor

sursa: descopera.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.