Salonul Hunedorean al Cartii (19-22 octombrie)

Biblioteca Judeteana „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva organizeaza in perioada 19-22 octombrie 2016 cea de-a XVII-a editie a traditionalului Salon Hunedorean al Cartii. Timp de patru zile, intre orele 10:00 si 20:00, in eleganta Salle d’Or din incinta Deva Mall, etajul 3, vor fi gazduite standurile celor 111 edituri care au raspuns invitatiei de a veni la Deva cu oferta editoriala de ultima ora.

Programul Salonului este foarte bogat, in fiecare zi fiind organizate lansari de carte si intalniri cu personalitati de marca ale culturii.
In deschiderea Salonului Hunedorean al Cartii (19 octombrie 2016, ora 10:00, Deva Mall, etajul 3, Salle d’Or), cei prezenti vor fi martorii unui moment emotionant si important din viata bibliotecii: lansarea volumului aniversar Biblioteca, 65 de file de viata. Volumul a fost publicat cu prilejul implinirii, in acest an, a 65 de ani de la infiintarea Bibliotecii Judetene si face o ampla trecere in revista a istoricului institutiei, a activitatii acesteia, reflectata in munca departamentelor sale. De asemenea, este descrisa amplu implicarea Bibliotecii in viata comunitatii, activitatile culturale oferite acesteia de-a lungul anilor. Bogat ilustrat, volumul se incheie cu gandurile si aprecierile unor prieteni si colaboratori ai Bibliotecii Judetene. Aparitia acestui volum reprezinta un prilej de bucurie si mandrie pentru toti bibliotecarii care au muncit si muncesc in aceasta indragita institutie, bibliotecari care au facut din meseria lor o vocatie.

Intreaga desfasurare a Salonului Hunedorean al Cartii sta sub semnul bucuriei prilejuite de aceasta aniversare, iar iubitorii de carte sunt asteptati cu drag la standurile celor 111 edituri. Si in acest an vom avea confirmarea faptului ca dragostea pentru carte nu se stinge, in ciuda concurentei internetului. Cei care indragesc cartea sunt tot mai numerosi, cererea de carte este foarte mare, in toate domeniile, iar acest Salon va fi un bun prilej de intalniri benefice cu cartea de buna calitate. Si in acest an editurile vor veni cu noutati, iar preturile vor fi atractive.

Va asteptam si la standul Editurii Herald, cu titluri din diferite domenii: spiritualitate, dezvoltare personala, stiinta, filosofie, parentaj, terapie de cuplu si multe alte subiecte ce acopera o gama larga de interese. Puteti consulta totodata si cele mai noi aparitii editoriale: Realitatea fiintei de Jeanne de Salzmann, Strapungerea spre fiinta de Karlfried Graf Durckheim, Arta Alchimiei de Albert cel Mare & Toma d’Aquino sau Tractatus Aureus de Hermes Trismegistos.

sursa: edituraherald.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.