Cătălina Matei, Alexandru Povarnă și Sînziana Șipoș, la cea de-a noua ediție „Citesc poezie”

indexCătălina Matei, Alexandru Povarnă (invitată: Eva) și Sînziana Șipoș vor fi participanții celei de-a noua ediții a întâlnirilor literare „Citesc poezie”. Aceasta se va desfășura vineri, 12 august, la Ceainăria Cărturești Verona (str. Arthur Verona, 13-15), de la ora 19:00. Realizatori și moderatori: Emilia Zăinel și Mircea Dan Duță.

În edițiile precedente au fost abordate teme diverse, precum: transmiterea și receptarea poeziei, căutarea poeziei, moduri de „așteptare” al poeziei, dar și „dăruirea” poeziei către publicul feminin, „dansarea” poeziei, serbarea poeziei, fragmentarea poeziei, precum și „imaginarea” poezie. Întâlnirea literară din 12 august își propune să creeze o armonizare între poezie și muzică. Spectatorii vor avea parte de premii și surprize, atât din partea invitaților, cât și a moderatorilor.

Întâlnirile au ca scop popularizarea și atragerea către poezie a unui număr cât mai mare de cititori. Vor avea loc în fiecare a doua vineri din lună, la Ceainăria Librăriei Cărturești Verona, următoarea ediție fiind programată pe 9 septembrie, de la ora 19:00.

„Citesc poezie” este numele unei campanii care a debutat în urmă cu nouă luni și care are ca scop conștientizarea importanței poeziei în viața noastră. Ea se adresează atât celor care citesc poezie, cât și celor care vor să descopere lumea unică a versurilor. Pe pagina de facebook a campaniei se pot citi poeme ale unor autori consacrați, nenumărate motive pentru care scriitori, jurnaliști, critici etc. citesc poezie, dar și motive pentru care cititorii aleg să descopere această delicată formă de expresie.

Scris de

sursa foto

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.