Revista COMICS nr.30 (martie 2016)

Revista Comics nr. 30Cinci ani de comics și benzi desenate, o dată la 2 luni (sau pe acolo…), 30 de numere, fiecare cu câte un invitat special, peste 90 de autori publicați, câteva zeci de expoziții și evenimente organizate în București, Constanța, Sibiu și Iași, un brand de evenimente – București ComicsFest și câteva zeci de mii de vizualizari online. Cam ăsta ar fi bilanțul de activitate al Revistei Comics, un proiect pornit din pasiune și susținut de o comunitate întreagă de autori și oameni pasionați de benzi desenate.

La acest număr aniversar al revistei au contribuit: Alexandru Ciubotariu, Nilu Crocodilu, Vlad Popa, Raluca Dragomir, comics.cevamărunt, Valentin Sava, Kape Illustration, Octav Ungureanu, Bored Pixel, Serban Andreescu, Radu Stoican, Laurentiu Butuc, Xenia Pamfil, Alex Talamba, Robert Obert, Ionuț Popescu și Alin Ivan cu al sau Vlady.

Revista poate fi citită gratuit pe www.revistacomics.ro și va fi lansată vineri 1 aprilie ora 18:00 la libraria Cărturești Fandom, unde vă așteaptă o mică expoziție și revista tiparită într-un tiraj limitat de 30 de exemplare!

Scris de

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.