Campanie inedită iniţiată de CSM Bucureşti. Donaţie de cărţi în loc de bilet de intrare la meci

Campanie inedită iniţiată de campioana României la handbal feminin, CSM Bucureşti. La meciul de vineri cu SCM Craiova, care va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, de la ora 20:00, biletul de intrare va fi înlocuit cu o donaţie de cărţi.

Scopul acestei iniţiative este obţinerea de resurse pentru bibliotecile din România.

Ai carte, ai parte… de handbal! Și nu orice handbal, ci spectacolul oferit de cea mai bună echipă feminină din țară, campioana CSM București. Clubul nostru se alătură unei campanii generoase, menite să adune resurse pentru bibliotecile din România, iar prima acțiune se va derula la meciul pe care Tigroaicele îl vor susține vineri, la ora 20:00, la Sala Polivalentă din Capitală, contra echipei SCM Craiova, în etapa a 22-a a Ligii Naționale. De data aceasta, biletul va fi plătit printr-o donație culturală: o carte, două, trei… Fiecare după posibilități.

CSM București se alătură astfel campaniei inițiale de EduCaB România. Această organizație a finalizat deja o primă campanie de colectă de resurse pentru 626 de biblioteci locale din 9 judeţe din România (Dâmboviţa, Dolj, Vâlcea, Teleorman, Brăila, Vaslui, Suceava, Cluj, Timiş), materializată prin strângerea a peste 20.000 de volume, dintre care majoritatea sunt cărţi noi şi în stare bună.

EduCaB România are deja ca parteneri peste 40 de companii, instituţii publice, ong-uri, edituri, grupuri informale, facultăţi, şcoli gimnaziale din România, Belgia, Germania, UK, care au investit în bibliotecile publice nu numai cărţi, dar şi peste 700 de articole de mobilier şi peste 120 de PC-uri„, se arată într-un comunicat publicat pe site-ul oficial al clubului.

După 21 de etape din Liga Naţională, CSM Bucureşti este lider detaşat, cu punctaj maxim.

sursa: digisport.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.