Editura Cutiuța cu povești lansează concursul literar „Inteligențe multiple”!

Îți place să stârnești dezbateri, să sprijini descoperiri, să încurajezi curiozitatea? Te-ai gândit vreodată să scrii povești pentru copii? Dacă da, atunci ești perfect pentru acest concurs inspirat de teoria inteligențelor multiple! Ai ocazia de a deveni scriitor publicat și de a câștiga premii în bani!

În cadrul concursului literar Inteligențe multiple, te provocăm să explici copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 10 ani cum se manifestă inteligența existențială, numită și „darul întrebării”. Trimite manuscrisul tău la adresa scriitor@cutiuta-cu-povesti.ro până pe 13.03.2016. Mai multe   detalii referitoare la regulile de redactare pe pagina de Facebook, Cutiuța cu povești și în anunțul concursului.

Răspunde provocării și poți câștiga unul din următoarele premii:

  • Premiu în valoare de 500 lei; Scrierea seriei „Inteligențe multiple”; Câte un exemplar din fiecare carte a seriei.
  • Premiu în valoare de 300 lei; Publicarea lucrării pe pagina de Facebook Cutiuța cu povești și pe site, în varianta text și audio.
  • Premiu în valoare de 200 lei; Publicarea lucrării pe pagina de Facebook Cutiuța cu povești și pe site, în varianta text și audio.

Editura Cutiuța cu povești promovează lecturi prin care copiii să se descopere pe sine și să cunoască lumea înconjurătoare într-un mod distractiv, interactiv și aplicabil în viața fiecăruia dintre ei. În acest spirit, dorim să celebrăm diversitatea micilor noștri cititori cu o serie de povești inspirată de teoria inteligențelor multiple, iar acest concurs reprezintă primul pas în crearea seriei.

Scris de bookblog.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.