6 idei de cadouri de Crăciun pentru un Cititor Feroce

Este acel timp al anului când cititorii feroce se întreabă ce să dăruiască ori ce să pună sub brad. Atunci când dragostea pentru carte și literatură este de nestăpânit, un cadou pe măsură trebuie să conțină măcar o referință sau chiar să fie complet inspirat de această pasiune, nu credeți?

craciun 1

  • Ce ziceți de un cadou culinar, la propriu? Cu siguranță va face ravagii la masa de Crăciun. Câteva idei aici.

1

  • O cană cu mesaj pe care să o poarte cu sine, la birou, la masa de lucru de acasă, în care să își bea ceaiul ori cafeaua, alături de o carte bună ș.a.m.d. Deștept și practic:

2

  • O traistă simpatică ori o pernă ilustrată? Ce altceva te poate inspira mai tare când te trezești ori ieși din casă decât citatul tău preferat?

3

  • Trimiterile literare pot fi subtil purtate în formă de bijuterii. Tot Literary Emporium este sursa de unde vă puteți găsi o grămadă de idei :). Ori, dacă vă simțiți dibaci, iată și câteva bijuterii literare ce pot fi confecționate chiar de voi.

4

  • Pentru cititorii care vor să fie chic dar practici, am descoperit un inel de lemn foarte fain de asortat la garderobă, dar care are și scopul practic de a te ajuta să nu uiți unde ai rămas cu cititul.

inel

  • Dacă vei să găsești cadoul ideal pentru un fan Harry Potter, cred ca în top se află hoțoaica aurie, mingiuța cu aripi pe care râvnește să o prindă orice elev de la Hogwarts.

HotoaicaScris de  

sursa: bookblog.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.