„Refracție” – un spectacol multifuncțional necesar

Asociația UMA ED ROMNIA și Club Control vă invită la premiera spectacolului „Refracție”. Evenimentul va avea loc pe 1 noiembrie 2015, în Club Control, la ora 19:00 și la ora 21:00.

Ideea spectacolului „Refracție” a pornit de la volumul „Mâini cuminți. Copilul meu autist” (Polirom, 2015), semnat de Ana Dragu. Scopul acestui spectacol este acela de a explora și reda percepțiile persoanelor cu autism, de a oferi publicului bucureștean ocazia de a înțelege mai bine universul interior al acestora..

Un concept multi –performance presupune o echipă eterogenă, în care fiecare membru are o contribuție aparte: Nicoleta Lefter – actriță (Teatrul Odeon, Unteatru, Cafe Godot), Silvia Călin – coregraf („Viaţa lui Helge”, „Top Dogs”, „Aleargă”), Velica Panduru – scenograf (premiul UNITER, pentru cea mai bună scenografie, 2009), George D. Stănciulescu – compozitor (nume de scenă: LeVant sau Ad Ombra), Mihai Păcurar – scenograf și artist video, Ruxandra Bunea – psiholog atestat in psihologie clinică.

Seara de 1 noiembrie marchează și lansarea celui mai recent număr al revistei Arte & Meserii care continuă să pună accentul pe poveștile din artă ce merită a fi spuse mai departe. După o pauză de doi ani, în care revista Arte & Meserii a apărut doar în format online, 136 de pagini printate își fac apariția (din nou) sub forma numărului 12 din revistă.

**

Program de reprezentații:

Luni 26 octombrie 2015- ora 22.00 – Avanpremiera

Duminica 1 noiembrie 2015 – ora 19.00 și ora 21.00 – Premiera

Marți 3 noiembrie 2015 – ora 19.00

Miercuri 4 noiembrie 2015 – ora 19.00 si ora 21.15

Spectacolul „Refracție” este finanțat de Centrul Cultural al Municipiului București – ARCUB și Primăria Municipiului București, în cadrul programului cultural „Ești București 2015”. Proiect cultural organizat în parteneriat cu Uniunea Artiștilor Plastici din România.

Scris de

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.