Spectacole după texte de Vișniec și Eliade, printre reprezentațiile incluse în Maratonul Teatrului Independent

„Cabaretul cuvintelor”, după textul omonim al lui Matei Vișniec, și „La țigănci”, montat la unteatru, după Mircea Eliade, se numără printre spectacolele care vor fi prezentate la Maratonul Teatrului Independent – Bucharest Fringe, eveniment ce se desfășoară între 2 și 11 octombrie, în Capitală, informează un comunicat al organizatorilor transmis AGERPRES.

Juriul de selecție al Maratonului Teatrului Independent — Bucharest Fringe a ales cele mai bune 15 spectacole care se potriveau criteriilor și profilului festivalului, dintr-un total de peste 50 de piese produse de companii independente, se arată în comunicat.

Spectacolele vor fi jucate la unteatru, Teatrul Act, Godot Cafe Teatru, Green Hours, Teatrul de Artă, Clubul Țăranului și Teatrul Odeon.

La festival participă teatre sau companii de actori din București, Galați și Cluj-Napoca.

Maratonul Teatrului Independent este organizat de Teatrul.ro, o asociație înființată în 2006 de un grup de regizori și de actori.

Misiunea asociației este de a realiza proiecte în domeniul artelor spectacolului, în spații și contexte neconvenționale și de a promova generația tânără de artiști români și de a-i pune în dialog.

AGERPRES

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.