Proiect cultural: Editura Litera, alături de o companie de taxi din Bucureşti, dă startul „Bibliotecii mobile”

Image result for readEditura Litera, alături de o companie de taxi din Bucureşti, dă startul unui nou proiect cultural – „Biblioteca mobilă”, care oferă celor care circulă cu maşinile firmei respective posibilitatea să răsfoiască, pe durata cursei, cărţi din colecţiile editurii.

Astfel, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, călătorii urbani vor avea surpriza de a găsi în maşinile de taxi Meridian cărţi ale editurii Litera, pe care le pot răsfoi pe durata cursei efectuate.

„Prea multă fericire”, de Alice Munro, „Doamna cu căţelul”, de A.P. Cehov, „Babbit”, de Sinclair Lewis, „America”, de Franz Kafka, şi „Maestrul şi Margareta”, de Mihail Bulgakov, sunt o parte dintre titlurile ce vor face călătoria cu maşinile de taxi şi mai plăcută.

Cărţile vor fi disponibile în zeci de maşini de taxi ale respectivei companii şi vor fi înlocuite lunar cu alte titluri noi.

Scopul campaniei este acela de a încuraja lectura, transformând orice moment şi loc într-o ocazie pentru a citi.

„Ne aflăm deja la a treia campanie realizată alături de editura Litera, dorind de fiecare dată să încurajăm lectura şi să le oferim clienţilor noştri un dar preţios: momente de relaxare în compania celor mai apreciate cărţi din literatura universală. Biblioteca mobilă este un concept inovativ, prin care călătorii au ocazia de a citi câteva pagini până la destinaţie. Sperăm ca iniţiativa noastră să fie bine primită de clienţii Meridian Taxi”, spune Lucian Marin, director executiv al Meridian Taxi.

scrisă de Dorina Calin

sursa 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.