Tabara Coolturala BookLand- o vacanta unica pentru copilul tau

Image result for kids in campVacanta de vara, momentul mult asteptat de toti copiii, le ofera acestora prilejul sa-si creeze amintiri de neuitat, de care sa isi aminteasca cu drag mult dupa ce au facut primii pasi in viata de adult.

In timp ce ei se gandesc la distractie non-stop, momente petrecute de dimineata pana seara alaturi de prieteni, fara grija scolii, parintii se gandesc inevitabil ca nu ar strica daca ar mai deschide o carte in tot acest timp si daca ar mai invata ceva util.

In aceasta vara, nu exista loc de compromis, dorintele parintilor si ale copiilor se indeplinesc deopotriva, pentru ca cei mici vor descoperi ca pot sa se distreze de minune si sa invete in acelasi timp numai in Tabara Coolturala BookLand, singura tabara din Romania care imbina distractia cu o lista lunga de activitati stimulante pentru cultura si disciplina copiilor.

Avand la baza un concept inovator, care se bazeaza pe educatia alternativa, Tabara Coolturala BookLand pune accent pe dezvoltarea personala, sanatatea fizica si mentala a copiilor printr-un mix echilibrat de activitati educationale si distractive – workshop-uri de literatura, teatru, muzica, dans, astrologie, psihologie practica, antreprenoriat, oratorie dar si sesiuni de calarie, inot, fotbal, tiroliana, drumetii si treasure hunting, concurs foto, jocuri in echipa, teatru interactiv, karaoke.

Iar cu ajutorul invitatilor din randul actorilor, scriitorilor, artistilor plastici si antreprenorilor, tinerii vor primi inspiratia necesara pentru a-si descoperi adevaratul potential.

In acest an Tabara Coolturala BookLand se desfasoara in trei locatii: Muntii Apuseni (29.06 – 05.07), Valea Lotrului (12.07 – 19.07) si Galway-Irlanda (17.08 – 23.08) si se adreseaza copiilor cu varste intre 8-18 ani.

CONCURS: Castiga un loc in Tabara Coolturala BookLand, locatia Muntii Apuseni

Trimite pe adresa tabara@book-land.ro un eseu cu tema „O amintire de vacant” si poti castiga un loc in Tabara Coolturala Bookland din Muntii Apuseni! Concursul se desfasoara pana pe 5 Iunie 2015, iar castigatorul va fi anuntat in data de 9 Iunie 2015. Castigatorul va fi desemnat de catre o comisie alcatuita din reprezentanti Bookland, pe baza urmatoarelor criterii: creativitate, originalitate, respectarea regulilor de ortografie si gramatica a limbii romane.

Mai multe detalii despre Tabara Coolturala BookLand pe www.book-land.ro/tabara.

Sursa: Ziare.com

Reclame

2 responses to “Tabara Coolturala BookLand- o vacanta unica pentru copilul tau

  1. Și astrologie? Interesant. Mulți sunt foarte reticenți față de această -cum să-i spun?- disciplină multimilenară, care merită studiată măcar pentru modul în care prezintă armoniile universului și reverberațiile lor în noi.

    • Un mix de activităţi şi discipline în toată regula :). Nu ştiu cât de bine le vor putea aprofunda cei mici în cele 6-7 zile de tabără dar de n-ar fi decât să le dea o idee, cum spun francezii, şi tot ar fi bine… O scânteie mică este suficientă, uneori, pentru a aprinde un foc mare. O pasiune de o viaţă se poate naşte şi în felul acesta. Astrologia… este şi o artă în opinia mea. Cere răbdare, cunoştinţe, intuiţie, chiar, în interpretare. Nu ar fi minunat dacă ar fi predată în şcolile noastre?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.