O nouă revistă de benzi desenate

https://i2.wp.com/www.harapalbcontinua.ro/wp-content/themes/HAC.II/img/random-header/hdr18.jpgEditura HAC!BD anunță o nouă revistă de benzi desenate: „Tinerețe fără bătrânețe” sau, pe scurt, TFB.

Revista este inspirată tot din basmele românesti, ca și  „Harap Alb continuă”, doar ca de această dată, lucrurile au luat o întorsătură… SF. Spre deosebire de univesul HAC, acum nu mai avem de-a face cu monștri, grifoni și vrăjitori ci cu mutanți, nave spațiale și tehnomagi. Făt Frumos, pe care îl știți din basmul lui Petre Ispirescu, rătăcește acum pe o motocicletă zburătoare într-o lume postapocaliptică în căutarea remediului ce poate salva omenirea de la dispariție: tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte!

Scenariul este scris de același Marian Coman, un apreciat scriitor de science-fiction, care, împreună cu editorul Mihai Ionascu, dezvoltă universul HAC și, mai nou, cel din TFB. Lumea imaginată de cei doi prinde viață prin desenul lui Bogdan Chelaru, care a mai semnat printre altele romanul grafic HERBs, lansat anul trecut la EastEuropeanComicCon.

Scris de

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s